joi, 17 martie 2011

Interpretul lui Stefan din “Jurnalele vampirilor” şi-a făcut, în sfârşit, cont de Twitter. După ce o perioadă a refuzat să facă acest lucru, iată că Paul Wesley a decis că este momentul să intre în această lume virtuală. Şi cum este în vacanţă, primul mesaj pe care l-a scris a fost ceva de genul “hello, în sfârşit am cedat tentaţiei şi mi-am făcut cont pe Twitter. Vă salut pe toţi”.
Ian somerhalder si Nina Dobrev se iubesc in secret? Revista BRAVO confirma faptul ca, intre cei doi ar exista o relatie. Nina neaga faptul ca ar avea vreo relatie cu Ian. ,,Suntem doar amici!'' a spus Nina. VEZI COPERTA!!









Nina Dobrev  a fost vedeta unei noi şedinţe foto pentru o revistă de adolescenţi, revistă unde a acordat şi un interviu în exclusivitate. Actriţa Nina Dobrev a povestit pentru “Teen Vogue“, ediţia aprilie 2011 amănunte despre rolul său din “The Vampire Diaries” dar şi despre relaţia ei cu partenerii de filmare, Ian Somerhalder şi Paul Wesley. “Mă aştept ca întotdeauna să existe zvonuri despre mine şi colegii mei. Dacă ies cu unul sau cu celălalt nu înseamnă că suntem iubiţi”, a declarat actriţa.                                                       ,,

Nina Dobrev's Teen Vogue Cover Shoot Makeup Essentials



Read More http://www.teenvogue.com/beauty/2011/03/nina-dobrev-nars-beauty-essentials#ixzz1GrOaNKmh
Imi cer scuze ca nu am mai postat pe blog. Am avut niste probleme. Dar de acum totul s-a rezolvat,!