luni, 31 ianuarie 2011

Nina Dobrev are probleme cu fanii ,,Vampire Diaries''

Actrita Nina Dobrev a facut cunostiinta cu furia fanilor ,,The Vampire Diaries'', penrtu ca a afisat o culoare diferita fata de personajul din cartea originala. Actrita in varsta de 21 ani o joaca pe Elena, in noul serial, si a fost pusa de executivii serialului sa isi pastreze culoarea parului,brunet, pentru rol. Totusi, fanii romanului ,scris de L. J. Smith, fac mare zarva, deoarece Elena e blonda in carti. Nina explica: '' Nu puteam sa intru pe Internet, deoarece toata lumea era ceva de genu': ' Ea nu e blonda, Elena e blonda. A trebuit sa schimbam asta, pentru ca in carti Elena era putin mai mult genul acela de fata foarte populara in liceu si nu a aparut foarte ascociativ cu cu multa lume..'' Creatorii au vrut sa faca din ea mai mult o fata de treaba, pe care te poti baza. Daca nu te poti baza pe eroina principala, atunci nu are sens sa urmaresti filmul . Trebuie sa o iubesti, nu sa o urasti.
                                                                         SI


Paul Wesley in Could 9... Este cam diferit de Stefan al nostru...Nu?
Kellan Lutz (Saga Twilight) si Paul Wesley (Vampire Diaries) au acceptat sa pozeze impreuna pentru cea mai noua coperta a revistei COSMOPOLITAN pe care o puteti vedea si voi!.....Dar si o premiera in care au fost invitati! desigur, evenimentul a fost organizat de ,,COSMOPOLITAN'' poza>

fans


Dupa ce luna trecuta a fost desemnat Favorite New TV Drama in cadrul editiei din  2010 a galei People's Choice Awards, serialul ,,The Vampire Diaries'' continua sa creasca in popularitate. Dorind sa le multumeasca fanilor pentru succesul de care se bucura showul de televiziune, protagonistii Nina Dobrev, Paul Wesley si Ian Somerhalder au fost prezenti la o intalnire cu fanii lor, veniti in nr. mare sa-i cunoasca in realitate. Evenimentul a avut loc la magazinul Hot Tropic din Canoga Park ( California ), fiind al treilea gen  organizat in ultima luna.

Candice Accola...schimbare de look in timp.


Ian somerhalder, Nina dobrev, Paul wesley in Monte Carlo



Ian Somerhalder


Hei cine sar potrivi mai bine? Ian & Nina sau Paul & Nina?

Nina Dobrev SEXY
Nina Dobrev pozeaza pe coperta revistei FLARE . In editia din februarie 2011, revista FLARE a ales pe coperta sa actrita din serialul ,,THE VAMPIRE DIARIES'' cu un shooting clasic a la American Beauty. poza!

Competitie

                                                           VS.
The Vampire Diaries este un serial de succes care a tinut in suspans milioane de oameni. Daca am fi sa comaparam ,,The Vampire Diaries'' cu  ,,Twilight'' ..... care este mai cool...Care arata in realitate adevaratii vampiri?

Nina, Paul, Ian





romantica in pictorialul wonderland

duminică, 30 ianuarie 2011








THE VAMPIRE DIARIES

vampires cool: stefan salvatore & damon salvatore

news

,,Vampirul'' stefan salvatore (paul wesley) isi  arata latura CLASIC - romantica in pictorialul WONDERLAND.   poze...!

PICTURE!

The Vampire Diaries forever young!:X  

tomorow

Astept comentarii! Va mai scriu noi informatii maine! VA PUP!                PA!PA!

video:

Nu stiu daca toata lumea a vazut videoclipul: I Love Elena says damon. Este o secventa foarte frumoasa. De asemenea este si foarte emotionanta. astept comentarii.

new:

Cine vrea sa discute despre film? Astept impresii si pareri pe blogul meu. Pa!

reguli

As vrea sa spun in primul rand, acest blog este dedicat fanilor ,,The Vampire Diaries''. S i doar atat